top of page

We zijn vriendelijk voor jouw budget !

Een zalige rustvakantie of een actieve rondreis voor het hele gezin?

Een low-budget reis boeken, een 5 sterren luxe vakantie of een Cruisevakantie ? Wij brengen voor jou de wereld in kaart en sturen je veilig op vakantie met maximaal plezier en minimale zorgen.

Laat je bijstaan door reisexperts en stippel jouw perfecte vakantie uit.

Ons reisadvies* zet je bij je bezoek alvast op weg !

Na een reservatie- of advies aanvraag doen we telefonisch een intake gesprek met jou om te verifiëren of we jou van dienst kunnen zijn

(dit om onnodige kosten te vermijden)

Jonge ondernemers

Luisteren & Filteren

WIJ LUISTEREN *

Schuif mee aan tafel en vertel ons wie je bent en hoe je ideale vakantiebestemming eruit ziet. Bent jij een outdoor type of eerder een levensgenieter? Heb je al een budget in gedachten? Ga ja alleen, met 2 of met het hele gezin of vriendengroep? Wij zijn alvast benieuwd!

 

WIJ FILTEREN
Ons reisaanbod is enorm divers, dus gaan we samen op zoek naar de essentie van jouw reis. We selecteren een aantal bestemmingen in Europa, Azië, Afrika of Zuid- en Midden-Amerika die voldoen aan jouw verwachtingen.

Zin in enkele excursies of avontuurlijke uitstappen. We brengen alles in kaart.

Young Romantic Couple

Adviseren & Organiseren 

WIJ ADVISEREN *
Op basis van je persoonlijke voorkeuren werken wij een reisscenario uit van vertrek tot aankomst. We verfijnen het voorstel** tot je reis helemaal aansluit bij jouw wensen en budget!
 Groen licht? Yes!


WIJ ORGANISEREN
Nu begint voor ons het echte werk! Wij activeren onze lokale contacten, reserveren jouw kamers, boeken je vliegtickets, regelen de transfers en de lokale gidsen. Wij regelen alles achter de schermen tot in de puntjes zodat je met een gerust hart op reis kan vertrekken.

(**) Een a la carte offerte komt op 60 euro en wordt in mindering gebracht bij realisatie van je reisdossier.

bottom of page