Over ons

Sinds 1993 zorgen we voor vele unieke reisbelevingen voor onze ervaren en minder ervaren reizigers. We gaan samen met jou op zoek naar nieuwe horizonten die je persoonlijk kunnen verrijken of rust geven.

Onze eerste date ...

Schuif mee aan tafel en vertel ons wie je bent en hoe je ideale vakantiebestemming eruit ziet. Ben je een outdoor type of eerder een levensgenieter? Heb je al een budget in gedachten? Ga je alleen, met 2 of met het hele gezin of vriendengroep? Wij zijn benieuwd!

Ons reisaanbod is enorm divers en daarom gaan we samen op zoek naar de essentie van jouw reis. We selecteren een aantal bestemmingen in Europa, Azië, Afrika of Zuid- en Midden-Amerika die voldoen aan jouw eisen. Zin in enkele excursies of avontuurlijke uitstappen?

bosBomen
Fiets in Azië

Wat volgt ...

Op basis van je voorkeuren werken wij een uniek reisscenario uit van vertrek tot aankomst. We verfijnen je reis tot het aansluit bij je wensen en je budget! Groen licht? 

Nu begint voor ons het praktische werk! Wij activeren onze lokale contacten, reserveren  vervoer tot verblijf over transfers tot lokale gidsen of begeleiders. Wij regelen achter de schermen alles tot in de puntjes zodat je met een gerust hart op reis kan vertrekken.

Vanaf 1 december is ons kantoor weer geopend. Bezoek aan het kantoor is enkel mogelijk na afspraak, gewoon binnenlopen is niet mogelijk. Een afspraak kan je enkel op voorhand via mail of telefoon vastleggen.

Er is slechts 1 bezoeker toegelaten op het zelfde ogenblik volgens de richtlijnen van de overheid. Verder dien je een mondmasker te dragen en je handen te ontsmetten bij aankomst. 

Er is een electronische filter werkzaam en er wordt voor extra verluchting gezorgd in de kantoorruimte tussen 2 afspraken, er is tevens een plexi scherm voor extra beveiliging.

Ben je nog onzeker ...

Je kan Coronaproof reisideeën opdoen op onze E-catalogus.

 
En zoals Martine het zegt :

Hou het veilig. Het komt allemaal weer goed !